Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (6.05 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L. Intrebat despre posibilii candidati ai PD-L la viitoarele alegeri prezidentiale, el a mentionat numele lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Liviu Negoita sau Vasile Blaga.
Fostul sef de stat Ion Iliescu crede ca "experimentul Basescu" la conducerea tarii ar putea determina o modificare constitutionala, astfel ca presedintele Romaniei sa fie ales de Parlament.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Craii de la SRI si SIE (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Un fenomen destul de straniu este iesirea insistenta in public, din ultima vreme, a directorilor Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Informatii Externe. Sunt doua pozitii in stat pe cat de importante, pe atat de discrete prin definitie.
ProTV informeaza : PSD va gazdui in mai 2012, la Bucuresti, reuniunea extraordinara a socialistilor europeni PSD a anuntat ca urmatoarea reuniune extraordinara a socialistilor europeni va avea loc la Bucuresti, in perioada 14-16 mai 2012.
Vantu si Luca - care au servit mereu regimul si mai ales, au profitat de el fiindca l-au sponsorizat, indiferent de culoare - nu vor pati niciodata nimic, am spus-o din start si imi mentin afirmatia. Ei acum doar participa la un vodevil profitabil de ambele parti.
Reprezentantii coalitiei de guvernare au decis, in noiembrie 2011, ca alegerile parlamentare si cele locale sa aiba loc simultan in luna noiembrie a anului 2012.
Andrei Alexandru) Am pastrat intr-un fisier mai multe declaratii facute in ultima vreme de politicieni de pe prima scena politica. Eu n-am reusit sa patrund sensul lor adanc si profund sau macar impactul pentru viitor, asa ca apelez la sprijinul Dumneavoastra pentru a le descifra.
Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie. ... Un raspun de bun-simt", a spus Ponta.
Basescu ar fi demis la un referendum, populatia este nemultumita profund Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca in acest moment un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu ar avea succes, insa a precizat ca nu ii sfatuieste pe liderii de opozitie sa porneasca suspendarea acum, ci sa astepte o noua configuratie a Parlamentului.
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, a declarat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de PRO TV, ca au fost companii care au renuntat sa investeasca in Romania din cauza coruptiei, a imprevizibilitatii procesului de decizie, a nivelului de transparenta.
Stirile ProTV: ... Vom merge intr-un guvern de coalitie cu PSD;
Stirile ProTV: ... in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat. ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
PROTV: ... Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
O astfel de masura ar fi dus la o inflatie de doua cifre" Puteti citi in continuare articolul citat, cu precizarea ca un mai tanar specialist in economie a observat ca masurile aplicate de Guvern (la sfatul BNR) - reduceri de salarii, pensii etc.
De ce pleaca romanii sa munceasca in alte tari In urma cu 60 de ani romanii se laudau cu timpii record in care puneau pe picioare o industrie. ... De data aceasta, se lauda cu timpii record in care reusesc sa-si culce la pamant marile intreprinderi.
Invitatul ultimei editii din acest an al emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv pe 19 decembrie, a fost Ion Iliescu.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3. In opinia blogeritei, "mogulii servesc patria ca nimeni altii si ca Basescu i-ar decora, daca n-ar bate la ochi".
google-analytics.com